ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Αξιοπιστία, Τεχνογνωσία, Άμεση επέμβαση!

Στην Personal Security, στην Πάτρα, παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, ώστε να είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε στην ασφάλεια του χώρου σας και, κατ’ επέκταση, στην προστασία σας. 

Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε, πάντα, δίπλα σας, ανταποκρινόμενοι άμεσα σε ό,τι προκύπτει, ενώ φροντίζουμε για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με βάση τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Τηρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, στην Personal Security συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, με σεβασμό στους πελάτες μας και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Μέλημά μας, να ενισχύσουμε το αίσθημα της ασφάλειας που πρέπει να νιώθετε στο χώρο σας και η επιτυχής συμβολή μας στη φύλαξη της περιουσίας σας. 

Απευθυνθείτε στην Personal Security, στη Πάτρα, για ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού και προστατέψτε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Καινοτόμοι στις υπηρεσίες μας και με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας, παρέχουμε και τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του συστήματος ασφαλείας σας. Έτσι, όταν δεν έχετε τη δυνατότητα χειρισμού/προγραμματισμού του συναγερμού σας, απλώς, δίνετε την εντολή στο κέντρο μας και το κάνουμε εμείς για εσάς!

​​​​​​​Για τη συνεχή επιτήρηση του χώρου σας, μπορείτε εναλλακτικά ή προσθετικά να επιλέξτε ένα κλειστό κύκλωμα CCTV, με χρήση καμερών ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας. Επίσης, στην περίπτωση που θέλετε ελεγχόμενη πρόσβαση στο χώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα σύστημα access control που θα ελέγχει την ταυτότητα του προσώπου που εισέρχεται σε αυτόν. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, παρέχουμε και την τεχνική της κρυφής εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, για να ξέρετε μόνον εσείς ότι ο χώρος σας παρακολουθείται! Μετά από σχετική μελέτη, προβαίνουμε στο σχεδιασμό της κρυφής εγκατάστασης του συναγερμού ή οποιουδήποτε άλλου συστήματος ασφαλείας επιλέξετε. ​​​​​​​

image-342855-contact.w640.png

Μέσω του 24ωρου κέντρου μας,
​​​​​​​στην Personal Security ΙΚΕ στην Πάτρα,
​​​​​​​ επαγρυπνούμε για εσάς που μας εμπιστευτήκατε!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε,
για την ασφάλεια του χώρου σας!
 

image-342442-security_icon.png

Πρωτεύοντα ρόλο στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας διαδραματίζει το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας.
​​​​​​​
Με προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, είμαστε άμεσα στη διάθεση συνδρομητών και εγκαταστατών. Με υπερσύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα, έχουμε εκμηδενίσει το χρόνο αντίδρασης των χειριστών του κέντρου μας στα σήματα του συναγερμού σας!

Σε 24ωρη βάση λαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε τα σήματα των συστημάτων ασφαλείας που σας έχουμε εγκαταστήσει, και, όταν κρίνεται απαραίτητο, γίνεται άμεση επέμβαση! 

image-342396-kentro.jpg